Enerex essentials 90 tbl. Nagyobb

Enerex Essentials 90 tbl -Vitaminok és ásványok kombináció

V03

Új termék

A készítmény a szervezet számára antioxidáns támogatást nyújt, természetes enzimekkel, vitaminokkal, aminosavakkal, esszenciális zsírsavakkal és további tápanyagokkal gazdagítva.

Bővebb leírás

ez a termék jelenleg nincs készleten,

Ennek a terméknek a megvásárlásával 2 hűségpont. A kosárad összesen 2 hűségpont tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 0,4 €.


24,0 €

Hozzáadás a kívánságlistához

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Kedvezmény Megtakarítás
2 1% -ig 0,5 €
3 2% -ig 1,4 €
4 3% -ig 2,9 €

Egyéb infó

Enerex Essentials 

Táplálékkiegészítő - multivitamin

Csomagolás: 90 kpsz.

 

Vitaminok, ásványi anyagok és emésztőenzimek kombinációja. A Enerex Essentials  készítményben található vitaminok megfelelő arányban kiegyensúlyozottak, az ásványi anyagok kelátkötése a maximális felszívódást szolgálja, az emésztőenzimek és a zöld alapú élelmiszerek a szükséges tápanyagokat és antioxidánsokat biztosítják az emberi test számára. A szükséges anyagok komplett összetétele könnyen emészthető és felszívódó tablettában.

Napi támogatás

A test gyakran kimerült és hiányzik belőle az energia, a multivitaminok egyszerű módját nyújtják szervezetünk támogatásának, megadják számára az alapvető tápanyagokat, amelyre szüksége van. 15 évnyi vizsgálatok alapján, amelyek során megállapították és javasolták az optimális adagolást és arányt, a SONA - Suggested Optimal Nutrient Allowance - a tápanyagok megfelelő szintjét biztosítja az egészségesebb élethez és a betegségek megelőzésére.

A SONA élvonalbeli összetevőket egyesít magában a szinergikus hatás érdekében és segíti a szervezet működését.  Megterhelő napi tevékenységek, túl megerőltető testmozgás, stressz, diéta, erőtlenség vagy a pihenés hiánya, a szennyezett környezetben való élet. Mindezek fokozott gondoskodást és odafigyelést igényelnek. Épp ezért kell gondoskodnunk a multivitaminok és ásványi anyagok pótlásáról, hogy szervezetünk egészséges állapotát fenntartsuk.

 

A multivitaminok (és ideálisan az egészséges zsírok) pótlása főképp azok számára hasznos, akik:

  •          aktívak, naponta tornáznak vagy nehéz fizikai munkát végeznek
  •          gyakran stressz vagy nyomás alatt dolgoznak
  •          sokat utaznak és testük folytonosan kénytelen az új környezethez alkalmazkodni
  •          nem fogyasztanak megfelelő mennyiségű vitamint természetes formában (napi 6-8 adag gyümölcs és zöldség javasolt, ideálisan bio-gazdálkodásból)
  •          sok félkész terméket fogyasztanak
  •          65 évnél idősebbek
  •          betegségből vagy sérülésből gyógyulnak
  •          próbálnak lefogyni, miközben korlátozzák a normális mennyiségű ételt

Ha a válasz bármelyik kérdésre "igen", akkor a multivitaminok megfelelő szolgálatot tesznek. Tanulmányok megállapították, hogy a tápanyagértékek csaknem a lakosság felénél nem érik el a napi ajánlott beviteli adagot - pl. B6-vitamin, cink, magnézium, kalcium és A-vitamin. A szükségletek természetesen egyénenként változnak, aki rendszeresen tornázik, annak pótolnia kell a vasat, vagy nagyobb stressz idején a C- és B-vitamint, mivel a testnek fokozott szüksége van rájuk. Sok hasonló példa létezik erre.

 

A SONA tulajdonságai

Szerezzen meg mindent, amire szüksége van. A Enerex Essentials egy tudományosan megtervezett, kiegyensúlyozott tápanyagtartalmú multivitaminos kiegészítő, amely a természethez hasonlóan biztosítja a tápanyagokat. A "SONA-ajánlott" formula 14 esszenciális vitamint, 11 nyomelemet, 4 emésztőenzimet és zöld élelmiszert (lucerna levél, zöld árpa és Spirulina) tartalmaz.

Vitaminok a Enerex Essentials ban

A Enerex Essentials minden fontos vitamint tartalmaz a SONA kutatásból: Béta-karotin, A-vitamin, D3-vitamin, E-vitamin, C-vitamin, tiamin (B1-vitamin), riboflavin (B2-vitamin), niacin (B3-vitamin), pantoténsav (B5-vitamin), B6-vitamin (piridoxin), biotin (vitamin B7), folsav (B9-vitamin), és B12-vitamin (cianokobalamin).

Ásványi anyagok a Enerex Essentials  -ban

A természetben az ásványi anyagok ritkán fordulnak elő önmagukban. A talaj és a kövek szervetlen anyagaiban találhatóak lekötve vagy a szerves élő szervezetekben. A Enerex Essentials ásványi anyagok és aminosavak kombinációja a keláció néven ismert folyamat segítségével, amely utánozza azt a formát, amelyben az ásványi anyagok többsége az élelmiszerekben is megtalálható. Az aminosavas kelátkötésű ásványi anyagok tehát hatékonyabban felszívódnak az emésztőrendszerből a vérkeringésbe, mint az ásványi anyagok anorganikus formái. A Enerex Essentials ásványi anyagai: kalcium, magnézium, vas, cink, mangán, réz, jód, króm, szelén, vanádium, molibdén.

Enerex Essentials   enzimek

A jobban emészthető kiegészítő a felhasznált tápanyagok optimális mennyiségét teszi lehetővé. Ezért a Sona Multi termékben növényi alapú emésztőenzimek is találhatóak, lipázzal és cellulázzal együtt, amelyek segítik a tápanyagok könnyebb átjutását a véráramba, ami fokozza a felszívódást és a belek egészségét.

Zöld „superfood“ élelmiszerek, mint az organikus lucerna, organikus zöld árpa, Spirulina (kék-zöld alga). Ezek kiegészítő antioxidánsokat, enzimeket, klorofillt, esszenciális zsírsavakat, aminosavakat és számos további tápanyagot biztosítanak. A vitaminokkal és ásványi anyagokkal együtt kiegyensúlyozott és fokozottan felszívódó tápanyagokat biztosítanak.

 

 

 

Vélemények

Írd meg véleményed

Enerex Essentials 90 tbl -Vitaminok és ásványok kombináció

Enerex Essentials 90 tbl -Vitaminok és ásványok kombináció

A készítmény a szervezet számára antioxidáns támogatást nyújt, természetes enzimekkel, vitaminokkal, aminosavakkal, esszenciális zsírsavakkal és további tápanyagokkal gazdagítva.