Enerex Omega More 90 tbl. Nagyobb

Enerex Omega More 90 tbl.

O02

Új termék

Az omega 3-6-9 telítetlen zsírsavak és az E- és A-vitamin kombinációja, D3-vitaminnal gazdagítva.

Bővebb leírás

Ennek a terméknek a megvásárlásával 1 hűségpont. A kosárad összesen 1 hűségpont tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 0,2 €.


19,2 €

Hozzáadás a kívánságlistához

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Kedvezmény Megtakarítás
2 1% -ig 0,4 €
3 2% -ig 1,2 €
4 3% -ig 2,3 €

Egyéb infó

OMEGA MORE

Táplálékkiegészítő - telítetlen zsírsavak, vitaminok

Csomagolás:   90 kpsz.


Az Omega-3 zsírsavak (szabadon élő halakból) és Omega-6 zsírsavak (ligetszépe és borágó olajból) valamint az immunerősítő A-, D- és E-vitaminok (tokoferolok) ezen innovatív keveréke az egész emberi test működése számára kedvező hatást biztosít. Az Omega More és Omega-6 zsírjai a zsírsavak több mint 16%-át kínálják, mint például az oly fontos gamma-linolénsavat (GLA), és Omega-3 zsírokat 2: 1 EPA DHA arányban, több mint 30%  EPA, DHA és DPA zsírsavat tartalmaznak. Ezek a zsírok lassítják az öregedést, támogatják a szív, agy és idegrendszer helyes működését, erősítik a kognitív teljesítményt, segítenek megőrizni a hormonális egyensúlyt, az ízületek mozgékonyságát, erősítik az immunrendszer működését, javítják a bőr kinézetét és állapotát és segítenek megbirkózni a gyulladásokkal. 


Az Omega More ezeket az alapvető táplálkozási elemeket egyetlen termékben egyesíti. Ez a keverék az Omega zsírsavakat és az antioxidáns vitaminokat mindennapi használatra kiegyensúlyozott arányban biztosítja, a vitaminok kiválóan együttműködnek ezekkel a zsírokkal, amelyek az immunrendszer megerősítésére szolgálnak.

 


Az Omega-3 zsírsavak és különösen a dokozahexaénsav (DHA) és az eikozapentaénsav (EPA),  létfontosságúak:

  •         az immunrendszer, idegrendszer és a szem számára. Segítik az oxigén vérbe jutását, stabilizálják a vércukor szintjét és segíthetnek az arthritis, elhízás, neurodegeneratív megbetegedések és autoimmun betegségek elleni küzdelemben.
  •         agy és a szív - a halolajból származó EPA és DHA növelése hatással van a telített zsírsavak (trigliceridek) szintjének csökkentésére, szabályozza a vérnyomást, a szívritmust és a szíverőt, növeli a HDL-t (jó) koleszterint és segít a stroke megelőzésében. Az Omega-3 javítja a memóriát, gondolkodást, koncentrációt, és elősegíti az agy egészségét a természetes öregedési folyamat során.
  •         gyulladás - Az Omega-3 zsírsavak pozitívan befolyásolják a szervezet gyulladásos reakcióját (azon reakció csökkenése, amely a legnagyobb fájdalmat és duzzanatot okozza). A DHA és EPA is segít a megelőzésben és az arthritis, prostatitis, dermatitisz, húgyhólyag gyulladás és egyéb gyulladásos megbetegedések fájdalmának enyhítésében.

 

 

Omega-6

Az Omega-6 szintén nélkülözhetetlen zsírsav, amelyeket természetes állapotban kell pótolni (RAW) - azaz nem magas hőmérsékleten feldolgozott formában. A ligetszépe olaj és a borágó mag olaj az Omega-6 olajok legismertebb forrásai, főképp az egészség és szépség terén megnyilvánuló kedvező hatásuk miatt.

 

A-, D- és E-vitaminok
Az Omega More A-vitamint, D3-vitamint (kolekalciferol), és az E-vitaminok egész skáláját (négy Tokoferolját és négy tokotrienolját) tartalmaz mivel segítenek a szervezetnek az EFA sav kihasználásában és az olajok hatékonyságának megőrzésében és antioxidáns hatásuk növelésében.

 

MINDEN KAPSZULA TARTALMAZ

MENNYISÉG

RDA

GLA-gamma-linolénsav (omega-6) 

LA linolénsav                ( omega-6)

OA Olajsav                    (omega-9)

EPA eicosapentaenoic sav   (omega-3)

DHA dokozahexaénsav  (omega-3)

DPA dokozapentaénsav  (omega-3)

88mg

308mg

82mg

240mg

120mg

25,50mg

 

3000 mg

 

 

370-540mg

370-540mg

370-540mg

 

d-alfa Tokoferol

d-gama Tokoferol

d-delta  Tokoferol -

d-beta Tokoferol    SE   (sodium selenit)

17,04mg

21,36mg

7,88mg

0,38mg

15mg

A-vitamin (palmitát)

3000 IU

2300-3000IU

D3-vitamin

333 IU

600IU

*RDA ajánlott napi adag

 

Adagolás: Szedjen 1-3 kapszulát naponta étkezés közben, vagy az orvos javaslata szerint. Az ajánlott adagot nem szabad túllépni.

 

 

Vélemények

Írd meg véleményed

Enerex Omega More 90 tbl.

Enerex Omega More 90 tbl.

Az omega 3-6-9 telítetlen zsírsavak és az E- és A-vitamin kombinációja, D3-vitaminnal gazdagítva.