Enerex BIO C 1000 - 180 tbl. Nagyobb

Enerex BIO C 1000 - 180 tbl.

V01

Új termék

A citrus bioflavonoidokkal (500mg) gazdagított C-vitamin (500mg) ideális módja a C-vitamin utánpótlásának és egyben optimális felszívódásának a szervezetben.

Bővebb leírás

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Ennek a terméknek a megvásárlásával 2 hűségpont. A kosárad összesen 2 hűségpont tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 0,4 €.


24,0 €

Hozzáadás a kívánságlistához

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Kedvezmény Megtakarítás
2 1% -ig 0,5 €
3 2% -ig 1,4 €
4 3% -ig 2,9 €

Egyéb infó

BIO C 1000

Táplálékkiegészítő - vitamin

Csomagolás: 180 kapszula

 

C-vitamin, nem csak az influenza ellen! A C-vitaminnak pótolhatatlan szerepe van az emberi test rendszerében. Elengedhetetlen a kollagén és a kötőszövet, az egészséges fogak, íny, bőr, ínszalagok és inak kialakulásában. Szintén nagyon fontos a megfelelően működő szív- és érrendszer számára, támogatja a mellékvesék tevékenységét és segíthet a rák elleni küzdelemben. A C-vitamin fontos tápanyag a jó egészség megőrzése szempontjából, mivel csaknem minden biokémiai és biológiai reakció részét képezi az emberi testben.

A Bio C 1000 termék a C-vitamin (500mg) és bioflavonoidok (500mg) kiegyensúlyozott arányát nyújtja, amik biztosítják a hatékony felszívódását. A bioflavonoidokhoz a legjobb minőségű alapanyagokat használták fel citrusféle gyümölcsökből extrahálva, amelyek magas, akár 22 %-os heszperidin tartalommal rendelkeznek (legjelentősebb bioflavonoid).

 

Bioflavonoidok

A bioflavonoidok - heszperidin, quercetin, naringin és rutin - a szervezet számára a C-vitamin felvételéhez és felhasználásához szükségesek. A kutatások szerint magának az aszkorbinsavnak nincs ugyanolyan hatása, mint bioflavonoidokkal kombinálva (heszperidin, quercetin, naringin, rutin). A tanulmányok szerint az aszkorbinsav, amely a C-vitamin egyetlen összetevője nem akadályozza meg a skorbut kialakulását ha bioflavonoidok nélkül használják.

A bioflavonoidok antioxidációs védelmet nyújtanak főképp a szív és keringési rendszer számára, erősítik az immunrendszert, védik a májat, segítenek megvédeni az ereket az elpattanástól vagy szivárgástól és megakadályozzák a gyulladást.

 

Hogyan segít a C-vitamin?

Szövetképzésnél: A C-vitamin kollagént termel, a legfontosabb proteint az emberi testben, amely az egészséges bőr, csontok, íny, fogak, kötőszövet, inak és porcok számára elengedhetetlen.

Öregedés ellen: a C-vitamin erős antioxidáns, védi a sejteket a szabadgyökök romboló hatásaival szemben.

Rák ellen: a C-vitamin ösztönzi a rákellenes anyagok működését a szervezetben. Az alacsony C-vitamin szintek egyes rákfajták keletkezésének nagyobb kockázatával korrelálnak.

Csontritkulás: a C-vitamin segít megelőzni a csonttömeg elvesztését azon sejtek aktivitásának csökkentésével, amelyek eltávolítják a kalciumot a csontokból. Ezért segíti elő, hogy az élelmiszerekből a kalcium felszívódjon a testbe, ami a csontok fejlődéséhez szükséges.

Szív-és érrendszeri egészség: a C-vitamin az E-vitaminnal kombinálva növeli a HDL (jó) koleszterint és csökkenti a LDL (rossz) koleszterint, segít csökkenteni a magas vérnyomást és csökkenti a szívbetegségek kockázatát.

Immunrendszeri funkció: a C-vitamin a fehérvérsejtek speciális fajtáját stimulálja - a limfocitákat (a fertőzések és betegségek leküzdésében részt vevő immunrendszeri sejtek) és növeli a más típusú fehérvérsejtek számát, amivel fokozza az immunrendszer hatékonyságát.

 

Megfelelő mennyiséget fogyaszt?

A stressz, dohányzás, túlzott cukorfogyasztás, az UV sugárzásnak és egyes gyógyszereknek való kitettség (kortizon, tetraciklin, fogamzásgátló tabletták, aszpirin) befolyásolják C-vitamin használhatóságát a szervezetben. Tanulmányok kimutatták, hogy krónikus mentális vagy fizikai terhelés alatt álló személyek C-vitamin szintje alacsonyabb, mivel a stressz fokozza a C-vitamin kiválasztást.

 

A BIO C 1000 előnyei

A BIO C 1000 a legjobb minőségű alapanyagokat tartalmazza: C99 – nagy tisztaságú C-vitamin és akár 22 % heszperidin a bioflavonoidokban. Épp ezek a minőségi mutatók helyezik ezt a terméket más hasonló termékek fölé. A BIO C 1000 tabletta 500 mg C-vitamint és 500 mg citrusokból származó bioflavonoidokat tartalmaz.

 

Minden tabletta tartalmaz

Mennyiség

% EC RDA*

% SONA**

C-vitamin

500 mg

833%

125%

Citrus bioflavonoidok (22 % Heszperidin)

500 mg

~

~

*Napi ajánlott adag (European Recommended Daily Allowance) RDA

**Ajánlott optimális tápanyagbevitel (Suggested Optimal Nutrient Allowances) SONA

~ eddig nincs meghatározva

 

Adagolás: gyermekek11-14 éves korig 1 tabletta minden második nap, serdülők 15-18 éves korig és felnőttek napi 1 tabletta, vagy az orvos ajánlása szerint. 

 

Vélemények

Írd meg véleményed

Enerex BIO C 1000 - 180 tbl.

Enerex BIO C 1000 - 180 tbl.

A citrus bioflavonoidokkal (500mg) gazdagított C-vitamin (500mg) ideális módja a C-vitamin utánpótlásának és egyben optimális felszívódásának a szervezetben.