Kĺby plus Nagyobb

Ínak plus

Új termék

Szerrapeptáz és Joint - haladó formula az ízületek egészsége és megújulása érdekében.

Bővebb leírás

ez a termék jelenleg nincs készleten,

Ennek a terméknek a megvásárlásával 10 hűségpont. A kosárad összesen 10 hűségpont tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 2,0 €.


102,0 €

helyett 106,5 €

Hozzáadás a kívánságlistához

Egyéb infó

A JOINT RX Glükózamin-szulfát (GLS), MSM (methyl sulfonyl methane), szilícium és C-vitamin kombinációja. Glükózamin-szulfát és az MSM használatánál az osteoarthritis kezelése során jelentős javulást értek el. Friss tanulmányok rámutattak ezen anyagok hatékonyságának növekedésére, amennyiben azokat együtt fogyasztják.  A JOINT Rx a napi ajánlott hatékony adag 2000 mg Glükózamin-szulfát és 1 000 mg MSM valamint 100 mg organikus szilícium (bambuszból) és 300 mg C-vitamin kombinációja három tablettában, amivel napjaink leghatékonyabb elérhető tápanyagkiegészítőjét kapjuk az egészséges ízületek és az osteoarthritis kezelése javára. 

A Glükózamin-szulfát egy amino-poliszacharid (glutamin aminosav és glükóz kombinációja). A glükózamin egy olyan anyag, amely természetesen előfordul a szervezetben. Az ízületi porcban koncentrálódik, ahol hosszabb láncokat alkot, amelyeket glükózaminoglikánoknak hívnak és amelyek még nagyobb molekuláris struktúrákat alkotnak proteoglikán néven.  A proteoglikánok feladata a víz megtartása az ízületi üregben, hogy ne kerüljön sor a porcok kiszáradására mozgás közben, valamint részt vesznek annak képzésében és megújításában. Feltételezhető, hogy közvetlen hatást gyakorolnak az osteoarthritisre, védik az ízületeket és inakat túlterheléskor és enyhítik a gyulladást az ízületekben, inakban, porcokban és a lágy szövetekben. Egyes embereknél a sérült szövetek teljes megújulására kerül sor, másoknál enyhül a fájdalom és javul a mozgékonyság, valamint megelőző hatással is bírnak.  

A szerrapeptáza (Serrapeptase) egy természetes enzim, amit az emberi test széleskörűen használ. Segít megtisztítani a beszűkült ereket, javítja egyes szervek vérellátását és segíthet az érszűkületi műtétek elkerülésében. Segít lebontani a halott szöveteket, a vérrögöket, cisztákat és ér (artériás) plakkokat a gyulladásos folyamatok minden formájánál - főleg az ízületi gyulladásnál (arthritis). Ez egy természetes gyulladásgátló anyag a fájdalom és duzzanat kezelésére.

Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a Szerrapeptáz (Serrapeptase) az alábbi hatásokkal rendelkezik:

  •          fibrinolitikus (feloldja a vérrögöket és csökkenti a vérrögök - trombusok - kialakulását)
  •          gyulladásgátló - gyulladáscsökkentő hatása jobb mint más proteolitikus enzimeké
  •          ödéma ellenes a szövetekben (megakadályozza a duzzanat és folyadék felhalmozódás kialakulását)
  •          elnyomja a fájdalmat

A Szerrapeptázt (Serrapeptase) egyre gyakrabban használják a legtöbb gyulladáscsökkentő gyógyszer természetes alternatívájaként.

Csomag tartalom

Vélemények

Írd meg véleményed

Ínak plus

Ínak plus

Szerrapeptáz és Joint - haladó formula az ízületek egészsége és megújulása érdekében.