Kedves ügyfeleink!

Minden egyes üzlet mögött van egy történet, nincs ez másként nálunk sem. Internetes boltunk saját pozitív tapasztalatunk alapján keletkezett, amelyeket az általunk kínált vitaminok esetében szereztünk. Hivatásos sportolóként számos sérülésben és egészségügyi problémában volt részem. A vitaminokhoz inkább szkeptikus volt a hozzáállásom, mivel manapság nem túl nagy a bizalom a gyógyszeripari lobbi esetén a valódi hatás iránt. A vállízület sérülése majd az ENEREX Glukozamín Sulfát (kínálatukban ITT találja) vitaminokkal való hatékony kezelést követően, amely a sérülést 2 hónap alatt sebészeti beavatkozás nélkül meggyógyította, megváltoztatta a vitaminszükségletet érintő álláspontomat.

Mára a vitaminpótlás mindennapi rituálénk részét képezi. Szeretteinknek és barátainknak nem egy egészségügyi probléma során segítettek és segítenek, legfőképpen a nem kívánatos betegségek megelőzésében. E-shopunk, a SMARTVIT.sk segítségével kipróbálhatja a természetes vitaminok hatásait, így teljes körű egészséges, és erővel teli életet élhet!

 

Mitől egyediek a vitaminjaink?

Az általunk kínált termékek elsősorban összetételükben különböznek a piacon forgalmazott más termékektől. Több, egymással együttműködő hatóanyagot kombinálva nagyobb hatásfokkal rendelkeznek. 

A termékeket tudományos kutatások alapján tervezték és kíméletes technológiával állították elő, a minél több tápanyag megőrzése érdekében. Az alapanyagok, amelyekből a termékek készültek, ökológiai gazdaságokból származnak, legyen szó növénytermesztésről vagy haltenyésztésről vagy pillangókról.

 

Miért van szükségünk vitaminpótlásra? 

Erre az alapvető kérdésre egyszerűen tudunk válaszolni. A vitamin egy létfontosságú anyag, amely nélkül az emberi test nem működhet. A testünk a vitaminokat elsősorban az élelmiszerek által pótolja. Napjainkban csaknem lehetetlen minden napra változatos étrendet biztosítani, amely a természetes gazdálkodás terméke, műtrágyák, vegyszerek és egyéb, a test számára mesterséges anyagok nélkül. Tehát kedvezőtlen állapotok keletkeznek a vitaminmennyiség hiánya és elégtelen spektruma miatt.  Példa erre javarészt a múltban a megfelelő C-vitamin mennyiség hiánya miatti elhalálozás a skorbut nevű betegségben. Ebben a betegségben már a 15-ik és 16-ik században szenvedtek a tengerészek, akik a tengeren nem jutottak elegendő friss gyümölcshöz és zöldséghez mint C-vitamin forráshoz. Nagyszüleink is télre savanyú káposzta formájában töltötték fel C-vitamin készleteiket (kínálatunkban ITT találja). Nem kell messzire mennünk, hogy további példát találjunk. A Duna menti alföld jódhiányos talaja e térség számos lakosának okozott kellemetlen problémákat a pajzsmirigyével. E megbetegedések megelőzése érdekében a sóba jódot kezdtek adagolni (kínálatunkban a SONA multivitamin részeként találja). Egy másik példa arra miként befolyásolják szervezetünket a vitaminok, a D-vitamin előállítása. Hiánya esetén idegességet, a csontok törékenységét, vagy a bőr minőségének kedvezőtlen változását figyelhetjük meg. Főleg a téli hónapokban kell a D-vitamint pótolni, amikor hiányzik a napfény, amely ezt a vitamint további feldolgozásra az emberi testben felszabadítja (kínálatunkban ITT találja).

Mennyi és milyen vitaminra van szükségünk? 

Ezt a kérdést természetesen mindenki felteszi, aki a vitaminokat pótolni szeretné. Ez természetesen a helyzettől függ, hogy konkrét egészségügyi ok miatt kell a vitaminokat fogyasztani, vagy megelőzésképpen, illetve mint táplálékkiegészítőt. Az emberi test komplex módon működik, ezért a legjobb választás, hogy napi szinten a szükséges vitaminok, ásványi anyagok, enzimek és zsírok egész spektrumát biztosítjuk számára. A kutatások alapján ezekből az anyagokból nagyjából 50 van. Amint azt már említettük, ezt nehéz természetesen módon az élelmiszerekből megszerezni, ezért mindennapi használatra „egészségcsomagot” kínálunk, amely multivitaminok és ásványi anyagok kombinációja telítetlen zsírsavakkal együtt (SONA Multivitaminok ITT  omega zsírok ITT találhatók ). Konkrét problémák esetén speciális tápanyagokra van szükségünk, és azokat az anyagokat kell pótolnunk, amelyek a legjobban segítenek. Több kategóriából választhat, és amennyiben tanácsra van szüksége a megfelelő termék kiválasztásánál, bármikor kapcsolatba léphet velünk, örömmel állunk rendelkezésére. A hiányzó és támogató anyagok bejuttatása a szervezetbe azonban csak az első lépés. A következő lépés ezen anyagok felszívódásának biztosítása az emberi szervezetben. A SMARTVIT.sk egy pótolhatatlan előnyt biztosít - a kínálatunkban található valamennyi vitamin organikus eredetű, amivel biztosítva van, hogy az emberi test hatékonyabban befogadja mint az anorganikus anyagokat, ráadásul minden terméket úgy terveztek meg, hogy egymást kiegészítő, támogató és egymással együttműködő anyagokat tartalmazzon a lehető legmagasabb hatás elérése érdekében. Bízunk benne, hogy honlapunk megfelelő mennyiségű információval szolgál és a termékek széles skáláját kínálja, amelyek hasznosak lesznek az Ön és családja egészsége számára.   

 

„Őrizzük meg az egészségünket, mert nélküle csak keveset tehetünk”

 

A SMARTVIT csapata