Szerrapeptáz enzim

serrapeptáza 120 000 SU

A szerrapeptáz egy olyan enzim, amely megtisztíthatja a beszűkült ereket, javíthatja az egyes szervek vérellátását és segíthet elkerülni az érszűkület által sújtott erek műtétjét. Ez egy természetes anyag a krónikus fájdalom és gyulladás kezelésére.

A szerrapeptázt egyre gyakrabban használják egyszerű egészséges természetes megoldásként a gyulladáscsökkentő gyógyszerek többsége helyett.

 

Felhasználás

  • Enyhíti a gyulladást a gyulladásos folyadék hígításával, megkönnyítve ezzel a folyadék elfolyását, ami meggyorsítja a szövetek gyógyulását.
  • Segít enyhíteni a fájdalmat (fékezi azoknak az anyagoknak a felszabadulását, amelyek fájdalmat okoznak a gyulladt szövetekben).
  • Javíthatja az erek és a szív állapotát a véralvadás mellékanyagainak (fibrin) felbontásával.
  • A szerrapeptáz előnye, hogy képes lebontani az ateroszklerotikus plakkokat, amelyek beszűkítik az ereket, mégpedig az erek belső falának bármely károsodása nélkül.
  • Lebontja az elhalt szöveteket, vérrögöket, cisztákat, ér plakkokat és mindenfajta gyulladáskeltő anyagot.
  • Segít az olyan megbetegedéseknél, mint az ízületi gyulladás, ateroszklerózis, szklerózis multiplex, allergia, asztma.

 

Leírás

A szerrapeptáz egy természetes gyulladásgátló anyag. Ez egy proteolitikus enzim, amelyet baktériumból izoláltak, amely nem idéz elő betegségeket (enterobaktérium Serracia E15). A szerrapeptáz kis mennyiségben a vizeletben található, ami arra utal, hogy a vékonybélen keresztül közvetlenül a véráramba halad. Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a szerrapeptáz fibrinolitikus hatású (feloldja a vérrögöket és csökkenti a vérrögök - trombusok - kialakulását), gyulladásgátló és ödéma ellenes hatású (megakadályozza a duzzanat és folyadék felhalmozódás kialakulását) számos szövetben. Gyulladáscsökkentő hatása jobb mint más proteolitikus enzimeké.

Amellett, hogy enyhíti a gyulladást, az egyik fő előnye, hogy enyhíti a fájdalmat. Az orvosok ismerik a szerrapeptáz jótékony hatásait a fájdalom és gyulladás ellen, és a kezelések során szalicilátok, ibuprofen és egyéb nem szteroid antireumatikus szer (amelyek mellékhatásokkal is bírnak) helyett használják.

Németországban és más európai államban a szerrapeptáz megszokott a baleset vagy gyulladás miatt keletkezett ödémák kezelésében. A szerrapeptáz erős proteolitikus enzim, amely feloldja az elhalt szöveteket beleértve a vérrögöket, cisztákat, ér plakkokat és megsemmisíti a gyulladás minden formáját. A hatékony enzim olyan gyógyszerek helyett felel meg mint a szalicilátok és szteroidok azok számára, akik reumatoid artritiszben (ízületi gyulladás) és az autoimmun betegségek széles skálájában szenvednek, amelyek megzavarják a gyulladásos válaszreakciót. A colitis ulcerosa (gyulladásos vastagbélbetegség), pikkelysömör, uveitis, allergia és a rák egyes formái is ide tartoznak.

Míg a szteroidos és nem szteroidos gyulladáscsökkentő gyógyszerek ideiglenesen segíthetnek enyhíteni a fájdalmat, a duzzanatot és gyulladást, egyúttal elnyomhatják a szervezet védekező képességét és veszélyes mellékhatásaik lehetnek. A szerrapeptáz másrészt enyhíti a fájdalmat és duzzanatot. Nem blokkolja a prosztaglandinokat és nincs semmilyen mellékhatása a belekre. A szerrapeptázt Európában és Ázsiában több mint 25 éve használják a gyógyászatban.

Serkenti a broncho-pulmonális váladék kiválasztását (az enzim feloldja a fehérjerostokat, melyek lehetővé teszik a mucin megvastagodását), gyógyítja a krónikus szinuszitiszt (orrmelléküreg gyulladás), a ficamot, a szakadt inakat és más baleseti sérüléseket, duzzanatokat, valamint a műtét utáni gyulladásokat.

A szerrapeptázt számos országban az antibiotikumok fokozottan hatékony alternatívájaként használják. Gyógyítja a gyulladásos megbetegedéseket és nem csak a gyulladás ellen harcol, hanem enyhíti a fájdalmat és duzzanatot, lerövidíti a gyógyulási időt és támogatja az immunrendszert. Tisztító hatása van. Segít megkötni a nehézfémeket, amelyek segítségével a test eltávolítja a mérgeket (toxinokat), ilyen módon segítve a test védekező képességének, a hormonális egyensúlyhiánynak a javítását, meggyorsítja a szövetek gyógyulását.

A szerrapeptáz erősebb fibrinolitikus anyag mint más ismert alkalikus vagy semleges proteáz, mint a bromelain vagy pronáz.

A szerrapeptáz nagyon jól tolerálható. Használhatjuk gyulladásos betegségek gyógyítására vagy az érben képződött lerakódások oldására. Erős gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően, és mivel gyakorlatilag nincs mellékhatása, a nem szteroid antireumatikumok sokkal jobb alternatívája lehet.