Szállítási módok:

A Szlovák parcel service - Parcelshop

A ilyen szállítási mód ára 1,90 € áfával együtt.

Szlovák posta – 1. osztály

Megrendelésüket átvehetik személyesen a helyi postafiókjukban az áru letéti értesítése felmutatásával, melyet postaládájukba szállít a posta.  A Szlovák posta  1. osztályu szállítása esetében ez a folyamat általában 1-3 napig tart. /amíg az értesítés eljut a postaládájukba a  megrendelt áru letétjéröl/

A ilyen szállítási mód ára 2,00 € áfával együtt.

 

A Szlovák parcel servicefutárszolgálatja

Megrendelésüket a Szlovák posta futárszolgálatja által szállítja le  a csomag feladásától számítva 24 órán belül /munkanapokon/.  A futár a kézbesítés napján telefonon kapcsolatba lép a megrendelővel hogy megegyezzen vele a kézbesítés pontos időpontjáról. A kézbesítési idő általában 8:00 – 18:00 között van. Abban az esetben ha ebben az időpontban nem tartózkodik a megadott lakcímen, akkor a szállítás kézbesítésének a helyét is meg kell adni a megrendelésnél, mely ebben az esetben különbözik a számla  kiállításának a címével.

Ennek a szállítási módnak az ára 2,80 € áfával együtt.

 

A megrendeléseket 24 órán belül szállítjuk.  A 11:00 óráig feladott megrendeléseket még aznap szállítjuk.

A 85 € /áfával/ feletti megrendeléseket TÉRÍTÉSMENTESEN szállítjuk!

 

Fizetési lehetőségek:

Utánvétel 

A megrendelést közvetlenül a futár kézbesítése után illetve a postán történő személyes átvétel alkalmával fizetik attól függően, a szállítás melyik módszerét választották. A fizetés ezzel a módszerrel a kézbesítés minden fajtájánál használható.

Ára:

Szlovák posta - 0,6€

Szlovák parcel service - 0,7€

Előzetes pénzátutalással (többletköltség nélkül)

A megrendelésért előzetesen fizetnek bankátutalással az előre megadott fizetési adatok alapján, mely adatokat / számlaszám és a egyéb átutalási adatok/ e-mailben közlünk az Önök által jóváhagyott megrendelés után. Az általuk megrendelt árut rögtön az átutalt pénzösszeg számlánkra írása után kézbesítjük /a megrendelés szállítása késleltetett a banki tranzakcio feldolgozási idejével/.

 A fizetés ezzel módszerrel a kézbesítés minden fajtájánál használható.