Sclerosis multiplex

A sclerosis multiplex betegség megnyilvánulása fokozatos. Az alábbi tünetek rosszabbodásával jár: romlott látás, beszéd, fáradtság, izomgyengeség, merevség, érzéketlenség, gyenge mozgáskoordináció, járási nehézségek. Ennél a betegségnél a test saját immunrendszere támadja a gerincvelő és agy idegszálai körül a velőshüvelyt (myelin), és károsítja azt. Ez hegek kialakulásához és az idegi jelek blokkolásához vagy átvitelének lassításához vezet.

Hogyan működik a szerrapeptáz: Megtisztítja és eltávolítja az összes gyulladásos, elhalt és hegesedett szövetet. Ennek a problémás szövetnek a megtisztításával és eltávolításával lehetővé teszi az idegi jel akadálymentes haladását, elősegítve ezzel saját rendszerünk gyógyulását, és egészséges szövettel való helyettesítését.

Mauren Rooney nyilatkozata: "Most nagyon jól érzem magam. Minden megjavult. Június óta nem volt relapszusom (visszaesés) a betegségbe. A feszültség a gerincemben, amely a sclerosis multiplex jelenlétét jelezte, már elmúlt és meg tudom tartani a gombostűket és tűket az ujjaimmal. Javult az egyensúly, és ami még jobb, visszatért a sclerosis multiplex előtti régi bizalmam.”

Nem létezik semmilyen tudományos tanulmány a szerrapeptáz hatásáról sclerosis multiplex esetén. A rendelkezésre álló tanulmányok: a szerrapeptázt gyulladáscsökkentő anyagként Európában már több mint 30 éve árulják, és megállapították, hogy az elhalt szövetek és főleg belső hegek és sérülések felbontásában hatékony. Feltételezzük, hogy a sclerosis multiplex egész problémája a hegesedett szövet, amely a sérült myelin hüvelyeken keletkezik. A szerrapeptáz ezt felbontja és lehetővé teszi az idegek számára a működést.

Ha hosszú ideig nem jelentkezik a betegség rohama, megkezdődhet a regeneráció - az egészséges szövet megújulása (habár erről semmilyen bizonyítékunk sincs). Az azt szedő betegeknél tapasztalt betegség leállása alapján mondhatjuk ezt el.

A természetes egészség klinikája a szerrapeptázt használja elsősorban. Dr. Hector E. Solorzano del Rio, M.D., Ph.D., Dr.Sc., a Guadalajara Egyetem alternatív gyógyászat tanulmányi program vezetője azt állítja, hogy tudományosan bebizonyították, hogy az enzimek valóban segítenek a sclerosis multiplexben szenvedő betegeknek. Dr. Solorzano azt a
betegét hozza föl példaként, aki a sclerosisi multiplex miatt tolókocsiba kényszerült. Josénak hívják, 40 éves és a sclerosis multiplex ellen az összes ismert kezelést megkapta - eredménytelenül. Az enzimekkel megvalósított egy hónapos programot követően Jose több erőt érzett az összes izmában. Képes volt ismét egyedül felöltözni, további három hónapot követően bizonyos nehézségekkel járni is tudott. 6 hónapos enzimes kezelést követően már nem volt többé beteg. Nagyon boldog és most produktív életet él.

További fontos tények a sclerosis multiplexnél - a betegek kevés telített zsírsavval, valamint további fontos ásványi anyagokkal és vitaminokkal rendelkeznek. Betegek százait gyógyítják enzimekkel jó eredményeket elérve nem csak Németországban vagy Mexikóban, hanem számos más országban is. Fontos tudatosítani, hogy ezeknek a betegeknek helyes táplálkozásra is szükségük van.