Enerex Joint Rx 180 tbl.

K02

Új termék

Haladó formula az ízületek egészsége és megújulása érdekében. Glükózamin-szulfát (GLS), MSM (methyl sulfonyl methane), szilícium és C-vitamin kombinációja az ízületek megfelelő működéséhez.

Bővebb leírás

Ennek a terméknek a megvásárlásával 3 hűségpont. A kosárad összesen 3 hűségpont tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 0,6 €.


30,9 €

Hozzáadás a kívánságlistához

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Kedvezmény Megtakarítás
2 1% -ig 0,6 €
3 2% -ig 1,9 €
4 3% -ig 3,7 €

Egyéb infó

JOINT Rx - Glükózamin, MSM, szilícium, C-vitamin 

Táplálékkiegészítő - ízület tápanyag

Csomagolás: 180tbl.

  

 Haladó formula az ízületek egészsége és megújulása érdekében

  • a Glükózamin-szulfát (GLS), MSM (methyl sulfonyl methane), szilícium és C-vitamin elsőrendű kombinációja
  • a jelenlegi kutatások azt mutatják, hogy a jótékony hatások megsokszorozódnak, ha ezeket az anyagokat egyszerre szedjük
  • 2000mg GLS, 1000mg MSM, 100mg organikus szilícium és 300mg C-vitamin hatékony kombinációját tartalmazza, már három tabletta tartalmazza a megfelelő napi adagot

Tápanyag

1 Tabletta tartalmaz

3 Tabletta tartalmaz

Glükózamin-szulfát

666,7 mg

2000 mg

MSM (Methyl-sulfonyl-methane)
(34% ként tartalmaz az össztömegből)

333,3 mg

1000 mg

Szilícium (bambusz kivonatból 70 %)

33,3 mg

100 mg

C-vitamin

100 mg

300 mg

 

Használata (Javallatok): Osteoarthritis.

Leírása:  A JOINT RX Glükózamin-szulfát (GLS), MSM (methyl sulfonyl methane), szilícium és C-vitamin kombinációja. Glükózamin-szulfát és az MSM használatánál az osteoarthritis kezelése során jelentős javulást értek el. Friss tanulmányok rámutattak ezen anyagok hatékonyságának növekedésére, amennyiben azokat együtt fogyasztják.  A JOINT Rx a napi ajánlott hatékony adag 2000 mg Glükózamin-szulfát és 1 000 mg MSM valamint 100 mg organikus szilícium (bambuszból) és 300 mg C-vitamin kombinációja három tablettában, amivel napjaink leghatékonyabb elérhető tápanyagkiegészítőjét kapjuk az egészséges ízületek és az osteoarthritis kezelése javára. 

A Glükózamin-szulfát egy amino-poliszacharid (glutamin aminosav és glükóz kombinációja). A glükózamin egy olyan anyag, amely természetesen előfordul a szervezetben. Az ízületi porcban koncentrálódik, ahol hosszabb láncokat alkot, amelyeket glükózaminoglikánoknak hívnak és amelyek még nagyobb molekuláris struktúrákat alkotnak proteoglikán néven.  A proteoglikánok feladata a víz megtartása az ízületi üregben, hogy ne kerüljön sor a porcok kiszáradására mozgás közben, valamint részt vesznek annak képzésében és megújításában. Feltételezhető, hogy közvetlen hatást gyakorolnak az osteoarthritisre, védik az ízületeket és inakat túlterheléskor és enyhítik a gyulladást az ízületekben, inakban, porcokban és a lágy szövetekben. Egyes embereknél a sérült szövetek teljes megújulására kerül sor, másoknál enyhül a fájdalom és javul a mozgékonyság, valamint megelőző hatással is bírnak.  

A MSM (Methyl Sulfonyl Methane) szerves kénvegyület, amely a természetben a növények és állatok összes élő szövetében előfordul. A kén fontos a glükózamin és a kollagén képzésénél. Segít a tápanyagoknak és folyadékoknak a sejtekben áramlani és segít eltávolítani a méreganyagokat a sejtekből az áteresztőképesség növelésével, ami a fájdalom és gyulladás csökkenéséhez és a csontok, ízületek, kötőszövetek és inak optimális állapotban tartásához vezet. A kén az MSM-ből a methionin, cisztein és egyéb protein szérumok esszenciális aminosavjaiba jut, valamint a bőr, ízületek és vérerek kollagénjébe. Továbbá a haj és köröm szarujának (keratin) is részét képezi.  

Miközben a glükózamin-szulfát és az MSM az arthritisnél bizonyíthatóan fájdalomcsökkentő hatásának köszönhetően nagy figyelmet kap a tudományos közvélemény és médiák részéről, hasonlóan fontos szerepet játszik a szilícium is, amelyről elfeledkezünk. A szilícium támogatja a chondroblastokat (porcképző sejtek) a kondroitin szulfát és hialuronsav készletének képzésében a porc belsejében. A szilícium e funkciója nagy jelentőséggel bír a fájdalom kezelésében az arthritisnél. A szilícium javítja a glükózamin-szulfát funkcióját, amely a kondroitin szulfát és hialuronsav prekurzor funkcióját látja el. Fontos rámutatni arra, hogy csak a kondroitin szulfáton és hialuronsavon alapuló tápanyag-kiegészítők semmilyen hatással nem lesznek az ízületek állapotának javítására és a fájdalom csökkentésére az arthritisnél. A kondroitin-szulfát egy nagy aminoglycid molekula, amely a gyomor emésztő enzimei segítségével egyszerű glükózra bomlik. A hialuronsav egy még nagyobb molekuláris komplexum és az emésztőrendszerben hasonló módon bomlik. A glükózamin-szulfát ezzel szemben egy nagyon kis aminoglycid molekula, és az egész felszívódik a belekben, ahol az enzimek segítségével nagyobb aminoglycidre transzformálódik, mint amilyen pl. a hialuronsav. A legjobb módszer olyan tápanyagokkal ellátni a szervezetet, amelynél a fent ismertetett transzformációra természetes úton kerülhet sor, amivel a lehető legjobb hatást érhetjük el.

Szilícium és kötőszövet - A kutatások megállapították, hogy azoknál az állatoknál, amelyek csontjai és porcai sérültek, a szilícium szint alacsonyabb volt. E kutatás alapján a kötőszöveti fehérjék, a kollagén, elasztin és a glükózaminoglikánok (GAG) egy speciális enzimtől, a prolyl hydroxyláztól függnek az egészséges kötőszövet képzésekor (inak, kötőszövet, porcok). Az alacsony szilícium tartalmú szövetekben kevesebb ilyen enzim található, azonban mennyiségük növekszik, ha a szilíciumot pótolják. Mivel szilícium a GAG-ban található, feltételezhető, hogy fontos szerepet játszik a hálózat stabilizálásában. A kollagén szintézist és a GAG-képzést ezért a szilícium hiány kedvezőtlenül befolyásolja.

Adagolás:   Szedjen három tablettát naponta, mindig étkezésnél, vagy ahogy azt a táplálkozási szakember ajánlja.

 

Vélemények

Értékelés 
2019-02-04

Odpoveď Smartvit

Dobrý deň,
produkt Enerex Joint neobsahuje laktózu. Ak máte viaceré otázky pokojne nás kontaktujte. Tím Smartvit

Értékelés 
2019-02-01

Enerex joint

Prosim vas obsahuje liek laktozu???

Értékelés 
2018-06-04

Odpoveď pánovi Matejovi

Odpovedáme Vám na Váš email.Smartvit

Értékelés 
2018-06-03

sepatarrese 250000 iu

som operovany na aortu uz 18 rokov beriem prasky na znizenie tlaku a ridenie krvi. su to .co diovan-norvac-vasokardin-warfarin 3mg mozem tito tablety uzivat-alebo mi poradite ktore. svagrovej to pomohlo. spozdravo dakuje

Írd meg véleményedet!

Írd meg véleményed

Enerex Joint Rx 180 tbl.

Enerex Joint Rx 180 tbl.

Haladó formula az ízületek egészsége és megújulása érdekében. Glükózamin-szulfát (GLS), MSM (methyl sulfonyl methane), szilícium és C-vitamin kombinációja az ízületek megfelelő működéséhez.