Enerex Glukozamín sulfát 1500 mg 90 tbl.

K01

Új termék

A glükózamin-szulfát természetes anyag a sérült porc megújításához, segít a degeneratív ízületi betegségeknél és osteoarthritis esetén.

Bővebb leírás

Ennek a terméknek a megvásárlásával 2 hűségpont. A kosárad összesen 2 hűségpont tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 0,4 €.


23,4 €

Hozzáadás a kívánságlistához

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Kedvezmény Megtakarítás
2 1% -ig 0,5 €
3 2% -ig 1,4 €
4 3% -ig 2,8 €

Egyéb infó

Glukozamín Sulfát

Táplálékkiegészítő - ízület tápanyag

Csomagolás:  90 kapszula

Minden tabletta 1500 mg glükózamin-szulfátot (nátrium nélkül) tartalmaz.

 

A Glukozamín Sulfát (GLS) tablettánként 1500 mg glükózamin-szulfátot tartalmaz, ami orvosilag bizonyított mennyiség, amely a test számára ahhoz kell, hogy képes legyen megújítani illetve megakadályozni az ízületi  porc károsodását az életkor, sporttevékenységek vagy sérülések és olyan betegségek esetén mint az artritisz. Ez a termék nem génmódosított (non-GMO) kukoricakeményítőből készül, tehát a puhatestűekre allergiás személyek is fogyaszthatják (tekintettel arra, hogy a piaci termékek többsége épp a puhatestűekből származó glükózamint tartalmaz).

 

Mi a glükózamin

 

A glükózamin-szulfát az ízületek és csigolyák számára fontos vegyület, hogy azok könnyen és simán tudjanak mozogni. A GLS segít fenntartani a „kenőanyag” szintjét és a porc vastagságát, megfelelő támogatást nyújtva nekik. Építőelemként segíti az elhasznált szövetanyag megújulását károsodás esetén, és az inak és szalagok kialakulását. A szervezet kis mennyiségű természetes glükózamint termel, amely az ízületi porcokban összpontosul.

A glükózamin a glükóz (cukor) és aminosav (fehérje része) kombinációja. Az ízületekben a glükózamin a proteoglikánok néven ismert struktúrában található. Ezek a proteoglikánok igyekeznek vizet szerezni az ízületi üregbe a porc kenéséhez a mozgás során.  Feltételezik, hogy a glükózamin épp a porcképzés és javítás során játszik fontos szerepet. Óvja az ízületeket és inakat a sérülésektől és csökkenti a gyulladást a porcban. A glükózamin növeli a zselatinanyag vastagságát amivel nagyobb támogatást nyújt az ízületeknek és csigolyáknak a mozgás során.

 

Ez a termék könnyen felszívódik, és segít abban, hogy ízületei erősek maradjanak, vegetáriánusok és vegánok számára is alkalmas és épp olyan hatékony mint az állati eredetű források.

 

Sehol sem annyira érezhető az öregedés mint a kötőszövetekben, különösen az ízületekben. A statisztikák szerint a 20 éves és afölötti lakosság majdnem 16 százaléka érintett artritisszel - ami drámai növekedést jelent a múlthoz képest.

 

Az ízületi fájdalom és sérülések minden ember esetén egyediek és specifikusak, az érzékenységet az örökletesség befolyásolja, a múltbéli és jelenlegi sérülések, a metabolizmus, amely hatással van a gyulladás kialakulására és amelyet az Ön teste irányít, az életmód, táplálkozás és a test savszintje által.

Szerencsére az artritisz és az ízületi degeneráció egyéb problémái nem nyilvánulnak meg akut módon - tehát az első tünetek után elegendő ideje marad a betegség kezelésére, illetve fejlettebb szakaszában legalább a folyamat megállításában.

Glükózamin-szulfátot tartalmazó természetes készítményeket már a múltban is használtak megelőzésre és a károk helyreállítására, mellékhatások nélkül.

A betegek többsége már a glükózamin-szulfát kezelés első három hónapjában érez javulást, természetesen ez az egészségügyi probléma mértékétől függ.

A glükózamin-szulfát a betegség folyamatát lassabban azonban hatékonyabban állítja meg, mint az artritisz kezelésére szabadon kapható gyógyszerek.

 

Honnan származik a GLS? A glükózamin-szulfátból készülő csaknem összes kiegészítő kémiai extrakcióval jön létre rákokból (feldolgozott exoskeletonból, a garnélarákok, homárok és rákok külső héjából, amely további feldolgozásra kerül). Ez a forma enyhe vagy egészen súlyos allergiás reakciót válthat ki allergiától szenvedő személyeknél.

Ennek a problémának a megoldásaként a vegán glükózamin-szulfát non-GMO kukoricakeményítőből készül, tehát a tenger gyümölcseire allergiás személyek, vagy akik nem fogyasztanak állati eredetű élelmiszert, ezt a terméket használhatják. Az ilyen GLS jobban felszívódhat és a szervezet jobban felhasználhatja, mivel jobb a hatékonysága mint az állati eredetű GLS.

 

A glükózamin-szulfát előnyei

A Glukozamín Sulfát (GLS) gyógyászati célokra bevált mennyiségű, 1500 mg  glükózamin-szulfátot tartalmaz, amely a porc megújításához szükséges, hogy ne kerüljön sor a porc károsodására - mindezt egy tablettában, amelyet elég naponta egyszer bevenni. A GLS íztelen és vízben oldódó tápanyag, gyakorlatilag mellékhatások és ellenjavallatok nélkül. Könnyen felszívódik a belekből és több órán keresztül a vérben marad.

 

 

Vélemények

Írd meg véleményed

Enerex Glukozamín sulfát 1500 mg 90 tbl.

Enerex Glukozamín sulfát 1500 mg 90 tbl.

A glükózamin-szulfát természetes anyag a sérült porc megújításához, segít a degeneratív ízületi betegségeknél és osteoarthritis esetén.