Enerex Black Oregano 30ml Nagyobb

Enerex Black oregano 30 ml

A01

Új termék

Immunerősítő olajkombináció feketeköményből (60%) és oregánóból (40%) A-vitaminnal és D-vitaminnal gazdagítva. Egy erős fegyver a vírusok ellen! 

Bővebb leírás

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Ennek a terméknek a megvásárlásával 2 hűségpont. A kosárad összesen 2 hűségpont tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 0,4 €.


23,0 €

Hozzáadás a kívánságlistához

Egyéb infó

Black Oregano

Táplálékkiegészítő - antioxidáns

Csomagolás: 30 ml

Erősíti az immunrendszer működését.

A Black Oregano készítmény feketeköményből nyert olaj (60%) és oregánó olaj (40%) kombinációja, A- és D-vitaminokkal gazdagítva. Ez az összetétel jelentős immunrendszer erősítő, elpusztítja a nem kívánatos baktériumokat és vírusokat és antioxidánsként is működik. Ezenfelül hozzájárul a légutak és emésztőrendszer állapotának javításához.

A Black Oregano tulajdonságai

A feketekömény olaj erős immunrendszer „booster“ amelyet a világ első orvosai használtak, és az oregánó olaj hatásait a modern orvostudomány is vizsgálta.  Mindkét olajban különböző egyedi összetevők találhatók (feketekömény-olaj: kristályos nigellone, thymoquinone, oregánó-olaj: carvacrol és tymolu), amelyek a testben eltérően működnek, azonban közösen dolgoznak. Ez a páros természetes elsősegély!

 

Feketekömény

A feketekömény (Nigella sativa) és hatásai a gyógyászatban már régóta ismertek. A feketeköményt gyógyszerként már az ókori Egyiptomban is használták (Tutankhamon király sírjában is megtalálták) és az ősi ayurvédikus orvoslás részét képezi (a keleti konyhában fűszerként is használják).

A feketekömény több mint 100 vegyületet tartalmaz, beleértve három fő hatóanyagát:

  •          kristályos nigellone – bizonyított hatása van az immunműködés fokozására és kedvezően hat a légúti egészségre
  •          thymoquinone – segít a rák gyógyításában - egyetlen más gyógynövényben sem ismert vegyület
  •          beta sitosterol – alkalmas epekövek eltávolításánál, hatással van a prosztata egészségére, a koleszterinszint csökkentésére és rákmegelőző hatású.

A feketekömény jó zsírokat tartalmaz: olajsavat (az olíva olajok része); poli- és mono-telítetlen zsírsavakat, beleértve a telítetlen omega 3 (ALA), 6 és 7 zsírsavat is.

Oregánó olaj

Az oregánó olaj tartalmaz:

  •          carvacrol - a leghatékonyabb összetevője, legkevesebb 80% carvacrol a Black Oregano termékben - fenolos antioxidáns és gyógyszerészeti gombaölő szerekben használják. Az oregánó olaj minőségmérője a magas carvacrol-tartalom.
  •          Timol - antiszeptikum 25x nagyobb hatékonysággal mint a fenol, az erős hatások már 1:3 000 hígításban is megnyilvánulnak

A tiszta oregánó olaj magában nagyon erős az orális használathoz és megégetheti a bőrt. Ezért a gyógyszertárban olyan olaj kombinációjában használják, amely csökkenti az erejét. Általában extra szűz olíva olajat használnak, azonban termékünk esetén ez feketekömény olaj, amely erre szintén alkalmas, ezen felül saját hatásait is felkínálja.

Antioxidáns tulajdonságai miatt A- és D-vitaminnal gazdagított, ami javítja a betegségekkel szembeni harc hatékonyságát és a Black Oregano terméket erős immunerősítő készítménnyé teszi.

 

 

Vélemények

Értékelés 
2018-10-23

Olej z oregána a čiernej rasce

produkt je perfektný, treba vyskúšat. Akurát by ste mohli uviesť ako ho užívať?!

Írd meg véleményedet!

Írd meg véleményed

Enerex Black oregano 30 ml

Enerex Black oregano 30 ml

Immunerősítő olajkombináció feketeköményből (60%) és oregánóból (40%) A-vitaminnal és D-vitaminnal gazdagítva. Egy erős fegyver a vírusok ellen!